Rahmi Akıncı İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://rahmiakinciimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : Büyük Mustafa Paşa Mah. Mimar Sinan Cad. No96 Battalgazi/Malatya
VİZYON : İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir yüksek öğretim kurumuna giren, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişmelere açık, milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat fertler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip, kullanabilmelerini, bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olmalarını, yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü, ön yargısız ve tarafsız bakabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanında, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : -

Saatler : 07:00-13:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce